Hakkarideki saldırı

Hakkarideki saldırı -Saldırıda yaralanan Cengiz Kırılmazın Suşehri ilçesindeki ailesini ziyaret eden yetkililer, geçmiş olsun dileğinde bulundu


SİVAS (A.A) - Hakkarideki terör saldırısında yaralanan Cengiz Kırılmazın Suşehri ilçesindeki ailesini ziyaret eden yetkililer, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Hakkari Askeri Hastanesinde tedavisine devam edilen Kırılmazın, Suşehri ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret eden ilçe idarecileri, baba Muammer Kırılmaza geçmiş olsun dileklerini iletti.
     İlçe Kaymakamı Demiral, Bu tür olaylar bizleri derinden üzüyor. Devletimiz güçlü. Terörle mücadeleye devam edeceğiz dedi.
     Şehitlik ve gazilik mertebesinin herkese nasip olmayacağını söyleyen Demiral, bu kavgaların hiç kimseye fayda getirmeyeceğini bildirdi.
     Baba Muammer Kırılmaz da Oğlum, bir ay önce birliğine teslim oldu. Askerliğinin doğuya çıkmasından mutluydu. Kendisiyle telefonla görüştük. Sol kol ve sırtından şarapnel parçalarıyla yaralanmış. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik. Şehit olan tüm askerlerimizin ailelerinin acısını paylaşıyorum diye konuştu.
     Ziyarete, Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı da katıldı.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Hakkarideki saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER