Hakkarideki engelliler spora kazandırılacak

Hakkarideki engelliler spora kazandırılacak -Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Bilgili, Hakkariyi ziyaret etti


HAKKARİ (A.A) - Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Faruk Bilgili, işitme engellilere destek vermek amacıyla, Hakkari ve ilçelerini ziyaret etti.
     Hakkaride ziyaretlerde bulunan Bilgili, idarecileri makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.
     Berçelan İşitme Engeliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Molaosmanoğlu ile İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve Müdür yardımcısı Cemil Durmuşu ziyaret eden Bilgili, Hakkarinin Doğu Anadolunun parlayan yıldızı olduğunu ifade etti.
     Kentin engelli sporcular yetiştirip uluslararası arenada başarılar elde ettiğini belirten Bilgili, şöyle konuştu:
     İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularının bölge olarak başarılı olması gerekirken, burada hiçbir faaliyette bulunulmamış. Ferdi branşlarda güreş, judo, tekvando faaliyetleri başlatmak, sporcuları uluslararası arenada başarılı kılmak için kolları sıvadık. Federasyon olarak tüm imkanlarımızı bu bölgeye seferber edeceğiz. SODES kapsamında yereldeki mülki idareciler, spor kulüplerimiz ve İşitme Engelliler Federasyonu ile üçlü bir çalışma yaparak Hakkarideki işitme engelli sporcuları, Türkiye spor camiasına kazındıracağız.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Hakkarideki engelliler spora kazandırılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER