Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -BBP Bursa İl Başkanı ve parti üyesi 50 kişi, askere gitmek için askerlik şubesine giderek dilekçeyle başvuruda bulundu


BURSA (A.A) - Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal ve parti üyesi 50 kişi, askere gitmek için askerlik şubesine giderek dilekçeyle başvuruda bulundu.
     Ünsal ve beraberindeki parti üyeleri, Osmangazi Askerlik Şubesi önünde Hakkaride 6 asker ile 2 korucunun şehit edildiği Geçimli Jandarma Karakoluna yönelik saldırıyla ilgili basın açıklaması yaptı.
     Grup adına konuşan Ünsal, teröre ve yandaşlarına verilen tavizin son bulmasını istediklerini belirterek, Eğer Kandile gönderilecek asker bulunamıyorsa, Büyük Birlik Partisi olarak askere ve akabinde Kandili lağım farelerinin başına yıkmak için Kandile çıkma talebinde bulunuyoruz dedi.
     Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir türünden sözlere artık itibar etmediklerini belirten Ünsal, Milli bir devlet bu terörü çözer. Milli bir duruş, gerçek ve istikrarlı bir duruş ile sergilenir dedi.
     Ünsal, dağlarda bulunan karakolların hedef haline getirildiğini öne sürerek, Seyyar birliklerle bu işi yapmak zorundayız. Sınırlarda koruma değil, sınır ötesinden içeriye girip tampon bölge oluşturarak terörle her alanda mücadele etmek zorundayız diye konuştu.
     Açıklamanın ardından Ünsal ve beraberindekiler, ellerindeki dilekçelerle Osmangazi Askerlik Şubesine askere gitmek için başvuruda bulundu.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER