Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Millet Partisi Konya İl Başkanı Kara: -İktidarı ile muhalefeti ile birlikte olup, tek vücut tek yürek olmak zamanıdır


KONYA (A.A) - Millet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Kara, Türkiyenin teröre karşı iktidarıyla, muhalefetiyle birlik olması gerektiğini bildirdi.
     Kara, Hakkarinin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, yaşananların Türkiyenin jeopolitik ve jeostratejik konumundan kaynaklandığını belirtti.
     Bölgede emelleri bulunan güçlerin, güçlü ve muktedir bir Türkiye istemediğini dile getiren Kara, Türkiyenin terörle uğraşırken, Amerikanın BOP için önce Afganistanda ardından da Irakta adım adım uygulamaya geçtiğini anlattı.
     Arap Baharıyla Ortadoğunun cadı kazanına çevrildiğini kaydeden Kara, sırada Suriye, İran ve Türkiyenin olduğunu bildirdi.
     Doğuda yaşanan olayların bir Kürt hareketi olmadığını belirten Kara, şunları kaydetti:
     Yaşadığımız bu olayları sadece askeri tedbirlerle çözmek mümkün değildir. BOPun adım adım uygulandığı bir zaman dilimini yaşıyoruz. İktidarı ile muhalefeti ile birlikte olup, tek vücut tek yürek olmak zamanıdır. Sen ben kavgası ile kaybedecek zamanımız yoktur.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER