Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -MUTSO Başkanı Karakuş: -Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUTSO) Bülent Karakuş, Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.
     Karakuş, yaptığı açıklamada Hakkari-Çukurca Karayolunda bulunan Geçimli Jandarma Karakoluna yapılan saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasından, 15 asker ve 6 vatandaşın da yaralanmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.
     Görevleri sırasında şehit olan askerlerin her zaman yüreklerde yaşayacağını kaydeden Karakuş, açıklamasında, En kutsal mesleklerden olan askerlik mesleğini büyük fedakarlıklarla devam ettiren askerimiz her zaman ülkemizin can damarıdır. Odam ve şahsım adına şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER