Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma


KAYSERİ (A.A) - Hakkarinin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırı nedeniyle bazı siyasiler ve sivil toplum örgütü temsilcileri mesaj yayımladı.
     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, ramazan ayında barış, dostluk ve kardeşlik duygularının üst seviyeye çıkmasına rağmen terör örgütü PKKnın gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirtti.
     Terör örgütünün amacının iç karışıklık çıkarmak olduğunu ifade eden dengiz, Taraftar toplamak için dinimizi kullanmaktan bile geri durmayan terör örgütü, ramazan veya bayram dinlemeden milletimizin ağzının tadını bozmak istiyor, huzurlu bir ramazan yaşamamıza mani olmaya çalışıyor. Her gelen şehit haberimizle birlikte yüreğimiz yanıyor, acımız birkaç kat artıyor. Ancak teröre karşı olan mücadele azmimiz, bunlara karşı en ufak bir taviz vermeyeceğimize olan kararlığımız da o kadar artıyor dedi.
     MHP İl Başkanı Mete Eke, kanlı terör örgütü ile mücadele yerine müzakere edilmesinin sonuçlarının yaşandığını öne sürdü.
     Eli silahlı terör örgütünün niyeti ve gayesi belli olmasına rağmen AK Parti zihniyetinin açılım ve diyalog safsatasının onlara cesaret verdiğini savunan Eke, eli silah tutanlara karşı silahla mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.
     Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, terörle mücadelede güvenlik güçlerini her zaman desteklediklerini belirterek, terörle mücadelede başarıya ulaşılabilmesi için siyasilerin askere ve polise sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.
     Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger de, terör olaylarının artması nedeniyle AK Parti iktidarına tepki gösterdi.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER