Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şube Başkan Arabacı: Vatan, millet, din, devlet, bayrak ve huzur düşmanlarını lanetliyoruz, kınıyoruz


ADANA (A.A) - Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı, Hakkaride düzenlenen terörist saldırıda şehit olan 6 asker ve 2 korucu için baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Arabacı, yazılı açıklamasında, hain teröristlere gereken dersin verilmesi gerektiğini belirtti.
     Terör ve teröristin kökü kazınıncaya kadar mücadelenin sürmesini ve artık milletin huzur içerisinde yaşaması gerektiğini bildiren Arabacı, şunları kaydetti:
     Büyük milletimizin birliğini, beraberliği ve bütünlüğünü bozacak bu eylemlerin faillerine gerekli cevap hemen zaman geçirilmeden verilmelidir. Vatan, millet, din, devlet, bayrak ve huzur düşmanlarını lanetliyoruz, kınıyoruz. Türkiyenin gücü ve istikrarından rahatsız olan mihraklarca büyütülen ve korunan terör örgütünün bu eylemleri birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi bu kararlılığından döndüremeyecektir. Terör, bu ülkenin ortak sorunudur. İç siyasete alet edilmeden, terör belasından kurtulmak için gereken yapılmalıdır. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER