Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: -Hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz terörle mücadeleye büyük azim ve kararlılıkla devam ediyor


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümetinin, güvenlik güçlerinin terörle mücadeleye büyük azim ve kararlılıkla devam ettiğini söyledi.
     Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hakkaride güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısıyla ilgili olarak, terör örgütü PKKnın saldırısı sonucu 6 asker ve 2 köy korucusunun şehit olduğunu, bununla birlikte teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin bulunduğunu kaydetti.
     Ülkenin milli birlik ve beraberliğine gözünü dikmiş olan bölücü terör örgütü PKKnın hain saldırılarına devam ettiğini ifade eden Demir, şunları söyledi:
     Ramazan ayında böyle bir saldırının yapılması üzücü bir durum. Bu saldırıyı yapanları lanetliyorum. Terör örgütünün sonunun geldiğini düşünüyorum. Bu hain saldırıların mübarek Ramazan ayına denk getirilmiş olması, eli kanlı hainlerin gerçek yüzlerini ve asıl kimliklerini de ortaya koymaktadır. Birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hedef alan ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütü, hain saldırılarının hesabını vereceği güne giderek yaklaşmaktadır.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER