Hakkaride voleybol turnuvası

Hakkaride voleybol turnuvası -Çağdaş Yaşam Kız YİBO birinciliği kazanırken, finalde kaybeden Cumhuriyet İlköğretim Okulu oyuncuları, gözyaşlarına hakim olamadı


HAKKARİ (A.A) - Hakkaride düzenlenen Okullararası Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının final maçında, Cumhuriyet İlköğretim Okulunu 3-0 mağlup eden Çağdaş Yaşam Kız YİBO takımı birinciliği kazandı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya, 5 okul takımı katıldı.
     Bir hafta süren turnuvanın finali, Çağdaş Yaşam Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu voleybol takımları arasında yapıldı. Çağdaş Yaşam Kız YİBO Voleybol Takımı, müsabakayı 3-0 kazanarak, turnuvanın birincisi oldu.
     İkinci olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ise yenilgi sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Büyük üzüntü yaşayan öğrencileri, takım antrenörü Kerim Güldal, teselli etti.
     Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Saraçoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ile Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz tarafından verildi.
     Turnuvanın birincisi olan Çağdaş Yaşam Kız YİBO Voleybol Takımının bölgelerarası grup müsabakalarına katılarak kenti temsil edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Hakkaride voleybol turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER