Hacılar

Hacılar-Çukurkaya yolunda asfaltlama çalışmaları


MALATYA (A.A) - Darende ilçesinde Hacılar-Çukurkaya grup yolu asfaltlanıyor.
     2010 yılında yapımına başlanan ancak tamamlanamayan Hacılar-Çukurkaya grup yolunda İl Özel İdaresi, Darende Kaymakamlığı ve Darende Belediyesinin katkılarıyla asfaltlama çalışması yapılıyor.
     Asfalt çalışmalarını inceleyen Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, 10 kilometrelik grup yolunun asfaltlanmaya başladığını söyledi.
     Yolun tamamının yeniden düzenlendiğini kaydeden Aktaş, vatandaşların uzun süredir özlemle beklediği yolun tamamlanacağını ifade etti.
     İl Özel İdaresi ekiplerinin yolun alt malzemesini serip birinci kat asfaltını döktüğünü dile getiren Aktaş, Hem Hacılar Mahallesindeki, hem de Çukurkaya köyümüzdeki vatandaşlarımız yeniden düzenlenen yolla rahata kavuşacak dedi.
     Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da asfaltlanan yolun vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı bitireceğini kaydetti. Özkan, stabilize kalan yol nedeniyle yazın toz, kışın da çamurdan geçilmediğini anlattı.
     Hacılar Sıragoz Mahallesi Muhtarı Hatem Kaçaman ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, Yolun yapılmasından herkes çok memnun. Bu yolun asfaltlanmasını yıllardır bekliyorduk. Tozdan, çamurdan kurtulacağız. Destek veren herkese şükran borçluyuz diye konuştu.
     Yolun 850 bin liraya mal olacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER