Hacca gitmek için 6 yıl bekledi

Hacca gitmek için 6 yıl bekledi Hacda vefat etti -Kurada çıkmasını 6 yıl beklediği Hac görevini yerine getirmek için gittiği Mekkede trafik kazası sonrasında beyin kanaması geçiren Ahmet Mülazimoğlu (59), vefat etti -Belde halkı Mü


NEVŞEHİR (A.A) - Murat Asil - Kurada çıkmasını 6 yıl beklediği Hac görevini yerine getirmek için gittiği Mekkede trafik kazası sonrasında beyin kanaması geçiren Ahmet Mülazimoğlu (59), vefat etti.
     Nevşehirin Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinden Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Ahmet Mülazimoğlu ile eşi Hatice Mülazimoğluna Mekkede otomobil çarptı. Yaralanan Ahmet Mülazımoğlu tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.
     Ahmet Mülazimoğlunun cenazesi, Mekkede bulunan Cennet-ül Mualla Mezarlığına defnedildi.
     Kazada yaralanan eşi Hatice Mülazimoğlu ise Mekkede yapılan ilk tedavisinin ardandan uçakla Kayseri Havaalanına, ardından ambulansla Nevşehire getirildi.
     Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavisi yapılan Hatice Mülazimoğlunun tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
    
     -Belde halkı uğurlamıştı-
    
     Kutsal topraklara gitmeden önce beldede 100 yıllık bir gelenek olan hacı uğurlama töreninde tarihi Abdioğlu Camiinde toplanan belde halkıyla tek tek helalleşen Ahmet Mülazimoğlu, kutsal yolculuk hakkında da kameraya, 6 yıl bekledikten sonra kutsal topraklara gidiyor olmaktan mutlu olduğunu söylemişti.
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Hacca gitmek için 6 yıl bekledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER