Hac ve Umre Uğurlaması Şehir Terminalinden

Hac ve Umre Uğurlaması Şehir Terminalinden -Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç: Hac ve umre uğurlamalarının terminalimizin sunduğu fiziki şartlar ile rahat bir şekilde yapılması memnuniyet verici olacaktır


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, hac ve umre uğurlamalarının terminalin sunduğu fiziki şartlar ile rahat bir şekilde yapılmasının memnuniyet verici olacağını söyledi.
     Kılıç, konu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, huzurlu, düzenli bir yaşam merkezi hedefiyle Hanlı Bölgesinde inşa edilen modern şehirlerarası otobüs terminalinin, İl Müftülüğü ve acentelerin hac ve umre uğurlamalarına ev sahipliği yapacağını kaydetti.
     Kapalı alan, trafik ve mescit gibi çeşitli konularda daha önce sıkıntılar yaşandığını belirten Kılıç, Terminalimiz, Büyükşehir Belediyemizin yüz akıdır. Hac ve Umre uğurlamalarının terminalimizin sunduğu fiziki şartlar ile rahat bir şekilde yapılması memnuniyet verici olacaktır. dedi.
    
     -Yaşanan Sıkıntı Ortadan Kalkacak
    
     Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile yaşanılan sıkıntının ortadan kaldırılması konusunda görüşmeler yaptıklarını vurgulayarak, Hac ve Umre uğurlamalarının Büyükşehir Terminalinde gerçekleştirilmesi birçok sıkıntıyı ortadan kaldıracaktır. Trafik, park ve alan problemlerini ortadan kaldıracak bir çözüm oldu. İlçelerimizin ulaşımı açısından da terminalden hareket edilmesi büyük rahatlık sağlayacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hac ve Umre Uğurlaması Şehir Terminalinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER