Gürcistanın Trabzon Başkonsolosu Kalandze, Trabzon

Gürcistanın Trabzon Başkonsolosu Kalandze, Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Gürcistanın Trabzon Başkonsolosu Paata Kalandze, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.
     Başkan Gümrükçüoğlunu makamında ziyaret eden Başkonsolos Kalandze, Trabzonda bulunmaktan ve görev yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Bu şehrin insanlarını selamlıyorum. Benim için bu şehirde görev yapmak ve kariyerimi bu güzel şehirde devam ettirmek gurur verici dedi.
     Trabzonda kendini evinde gibi hissettiğini ifade eden Kalandze, Bunu bana hissettiren Trabzon halkıdır. Gerçekten güzel ve sıcak bir kent. Bu şehre, güzel kişilerin elinin değdiği belli oluyor. Sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere ve Trabzonlulara teşekkür ederim diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu, Başkonsolos Kalandzeye görevinde başarılar dileyerek, İki kardeş ve komşu ülkenin en yakınındaki şehirlerinden birisine hoş geldiniz. Bugüne kadar ki komşuluğumuzu, iş birliğimizi daha da ileriye birlikte götürme gayreti içinde olacağız dedi.
     Başkonsolos Kalandzeden görev süresi ve bundan sonraki hayatında Trabzonu kendi evi, kenti gibi kabul etmesini beklediklerini anlatan Gümrükçüoğlu, Trabzon hemşehrisi olmalarından memnuniyet duyacaklarını kaydetti.
     Gümrükçüoğlu, ziyaret anısına Başkonsolos Kalandzeye gümüş telkari işlemeli fincan takımı, Kalandze ise Gümrükçüoğluna el işi ahşap vazo armağan etti.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gürcistanın Trabzon Başkonsolosu Kalandze, Trabzon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER