Gürçayır Belediyesinden lise öğrencilerine ücretsiz servis

Gürçayır Belediyesinden lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı -Belediye Başkanı Öksüm: Okuyan her öğrenci bizim de çocuğumuz, bizim geleceğimiz


SİVAS (A.A) - Gürçayır Belediyesi, lise öğrencilerini beldeden Şarkışlaya ücretsiz taşıyacak.
     Gürçayır Belediye Başkanı Rüştü Öksüm, beldedeki lise öğrencilerinin velileriyle makamında bir araya geldi. Velilerle görüşen Öksüm, toplantıda yaptığı konuşmada, Şarkışla ilçe merkezindeki liselerde eğitim gören öğrencileri belediyelerine ait midibüslerle ücretsiz taşımaya karar verdiklerini söyledi.
     Velilere seslenen Öksüm, şunları söyledi:
     Biz bu makama hizmet için geldikse, bu da bir hizmet. Okuyan her öğrenci bizim de çocuğumuz, bizim geleceğimiz. Bu nedenle maddi durumu iyi olan da var olmayan da var. Ayrım yapmadan çocukları okullarına kadar arkadaşlarımız götürüp, okullarındaki dersleri bittiğinde de alıp gelecekler. Ancak sizlerden tek ricam çocuklarınızla konuşmanız olacak. Bindikleri araçların koltuklarına ve döşemelerine yazı yazmamalarını, zarar vermemelerini istiyoruz çünkü bu araçlar bizlerin olduğu kadar onların da.
     Veliler, belediyenin vereceği bu hizmetinden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Rüştü Öksüme teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gürçayır Belediyesinden lise öğrencilerine ücretsiz servis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER