Güney ve Çatın Kurban Bayramı mesajı

Güney ve Çatın Kurban Bayramı mesajı


KONYA (A.A) - Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney ve Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Güney, mesajında, bayramlarda dayanışma şuurunun doruk noktaya ulaştığını bildirdi.
     Bayramların, ulus olma, aile olma, dayanışma şuurunun yaşandığı saygı ve sevgiyle gönüllerin alındığı günler olduğunu ifade eden Güney Şunları kaydetti:
     Belediye olarak asli görevlerimizden biri olan vatandaşlarımızın rahat bir ortamda bayramlarını yapabilmeleri için ilgili birimlerimizi teyakkuza geçirdik. Biz bayram yapmak yerine, bayram yaptırmaya çalışıyoruz. Bizim görevlerimizden biri de budur. Dayanışmamız, birbirimize olan yakınlığımız, millet olarak en önemli güç kaynağımızdır. Bu Kurban Bayramında kırgınlıkların bitmesi temennilerimle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
    
     -Çatın mesajı
    
     Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat da mesajında, canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezlerinde insan sağlığını etkileyebilecek olumsuz tüm koşullar karşısında belediye olarak önlemlerin alındığını vurguladı.
     Çat şöyle devam etti:
     Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi Kurban Bayramının Türk halkına ve İslam alemine, hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim.
    
     Muhabir: Ahmet Turan/Kadriye Kasap/Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Güney ve Çatın Kurban Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER