Güneşspordan halk oyunları kursu

Güneşspordan halk oyunları kursu


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, amatör olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü tarafından halk oyunları kursu açıldığı bildirildi.
     Kulüp Başkanı Ümit Kök, yaptığı açıklamada, kulübün branşlarını büyüterek büyümeye devam ettiğini belirterek, halk oyunları kursunun usta öğreticiliğini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde görevli Ali Kirlikin yapacağını bildirdi.
     Kentte spor yapmak isteyen çok sayıda genç olduğunu, kısıtlı imkanlara rağmen gelen talepler doğrultusunda yeni branşları faaliyete geçirdiklerini ifade eden Kök, şunları kaydetti:
     Tam manası ile yapmak istediklerimizi uygulayamasak da branşları açarak kulüp olarak tecrübe kazanıyor, sporcuları tanıyor, branşlara olan talepleri görüyor ve buna göre eksikleri tespit edip gidermeye çalışıyoruz. Kulübümüzün zamana ihtiyacı var ve bu zaman geçtiğinde birçok başarılara peş peşe imza atacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır. Halk oyunları branşında da öncelikle kültürümüzü tanıtmak ve yaşatmak istiyor, gençlerimizin halk oyunlarına olan isteklerini sağlamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Güneşspordan halk oyunları kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER