Gümüşhaneli iş adamından ilaç kampanyası

Gümüşhaneli iş adamından ilaç kampanyası -Halk Sağlığı Müdürü Pehlivan: İlaç israfının önüne geçilmesi için hepimize sorumluluk düşmektedir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan, ilaç israfının önüne geçilmesi için herkese sorumluluk düştüğünü söyledi.
     Pehlivan, İstanbul Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜYAD) Başkanı Tahsin Söğütün başlattığı ilaç kampanyası sonrası, gelir düzeyi düşük ihtiyaçlı vatandaşlara verilmek üzere Gümüşhaneye ilaç gönderdiğini belirterek, Böyle kampanyaları büyük takdirle karşılıyoruz ve tüm halkımızın da bu tür kampanyalara katılmasını istiyoruz dedi.
     Söğüte bu örnek davranışından dolayı teşekkür eden Pehlivan, Müdürlüğümüze teslim edilen ilaçlar, ilçelerimizde bulunan Toplum Sağlığı Merkezleri ve aile hekimleri üzerinden gelir düzeyi düşük ihtiyaçlı vatandaşlarımıza verilecektir. Bu kapsamda ilaç israfının önüne geçilmesi için de hepimize sorumluluk düşmektedir. Tüm vatandaşlarımızı açtığımız ilaç kampanyasına katılmaya davet ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhaneli iş adamından ilaç kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER