Gümüşhane Valisi Mayda: İl Genel Meclisi

Gümüşhane Valisi Mayda: İl Genel Meclisi üyelerinin gayret ve destekleri bizim için çok önemli


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, İl Genel Meclisi üyelerinin gayret ve desteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
     Gümüşhane İl Özel İdaresinin 2013 yılı bütçesinin İl Genel Meclisi tarafından kabul edilmesinin ardından İl Genel Meclisi ve Özel İdare yöneticileri, Vali Maydanın davetlisi olarak yemekte bir araya geldi.
     Davete Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Armağan Önal, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Özel İdare Birim Müdürleri katıldı.
     Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, meclis tarafından kabul edilen 2013 yılı bütçesinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, İl genelinde 2012 yılında yapılan güzel çalışmalar 2013 yılında da artarak devam edecek. 2013 yılında hem bütçe hedefinin gerçekleşmesi ve öngörülen hizmetlerin sağlanması, hem de merkezi yönetimden ve gönüllü kuruluşlardan katkı ve bağış almak suretiyle üst düzey bir hizmet üretmeyi planlıyoruz dedi.
     Devam eden yatırımların 2013 yılı içinde zirve yapacağını vurgulayan Mayda, 2012 yılının başarılı bir yıl oldu. Meclis üyelerimizin gayret ve destekleri bizim için önemli. Kararların zamanında alınması ve meclisin uyum içerisinde çalışması buna büyük katkı sağladı. 2013 yılında hep birlikte bunları katlayarak devam ettireceğiz diye konuştu.
     İl Genel Meclisi Başkanı Çobanoğlu, Plan Bütçe Komisyonu ve İl Genel Meclisi üyelerinin yoğun tempoda yaptıkları çalışma sonucunda, İl Özel İdaresinin 2013 yılı bütçesinin 23 milyon 285 bin lira olarak karara bağladığını ifade ederek, bütçenin hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gümüşhane Valisi Mayda: İl Genel Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER