Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel:

Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel: Gümüşhane Türkiyenin huzurlu illerinden biridir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksek, Gümüşhanenin Türkiyenin huzurlu illerinden biri olduğunu söyledi.
     Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanenin, transit yol üzerinde olması nedeniyle önem arz eden bir şehir olduğunu belirterek, Kentin nüfusunun 32 bin olmasına rağmen transit yolda günde 4 bin araç akışı yaşanıyor. Bu bir hareketliliktir. Bu hareketlilik şehrin asayişini de etkiliyor. Bu akışta araçlar üzerinde yaptığımız uygulamalarda değişik kaçak mallarla ve uyuşturucu ile ilgili yakalamalarımız oluyor. Özellikle bir önceki yıla baktığımızda yakalanan gerek kaçak sigara, gerek uyuşturucu miktarında yüzde 100 artışımız var diye konuştu.
     Trabzon-Bayburt-Erzurum, Trabzon-Erzincan karayolu hattının Gümüşhaneden geçtiğini, bu nedenle yaşanan yoğun trafik ve devam eden bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle zaman zaman trafik kazaları ile karşılaşıldığını kaydeden Yüksel, Ancak geçen seneye baktığımızda bu sene ölümlü kazalarda azalma oldu dedi.
     Terör örgütünün Karadeniz Bölgesinde bir takım emelleri olduğunu belirten Yüksek, Ancak terör örgütü ilimizde hem taban bulamıyor hem de yardım edecek noktalara ulaşamıyor. Gerekli önlemleri aldık, alıyoruz diye konuştu.
     Yüksel, Gümüşhanenin Türkiyenin huzurlu illerinden biri olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER