Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü

Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü -Vali Mayda: İnsanlık dışı her türlü katliamlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde var olma mücadelesini veren milletimiz, insanlığın örnek alacağı zaferler gerçekleştirmiştir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, insanlık dışı her türlü katliamlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde var olma mücadelesini veren Türk milletinin, insanlığın örnek alacağı zaferleri gerçekleştirdiğini belirtti.
     Vali Mayda, Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kurtuluş Savaşının, Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirinin kırıldığı, milli diriliş ve şahlanışı ifade ettiğini belirtti.
     Her karış toprağını, kutsal kanlarıyla sulayarak yaşanılan coğrafyayı vatan yapan kahramanların, ilelebet milletin gönlünde yaşamaya devam edeceğini vurgulayan Vali Mayda, şunları kaydetti:
     İnsanlık dışı her türlü katliamlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde var olma mücadelesini veren milletimiz, insanlığın örnek alacağı zaferler gerçekleştirmiştir. Bundan 95 yıl önce al bayrağımıza kanının rengini veren, hakkı ödenemez Türk milletinin ölümsüz zaferlerini kanları ile tarihe yazan aziz şehitlerimizi daima hatırlamak, kahramanlarımıza ebedi şükran borcumuzu ifade etmek ve gelecek nesillere anlatmak hepimizin başta gelen görevidir. Yürekleri vatan aşkı ile dolu aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Gümüşhanelilerin 15 Şubat Kurtuluş Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER