Gümüşhanede akademisyenin darp edilmesi

Gümüşhanede akademisyenin darp edilmesi -AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: Olayı şehrimize ve üniversitemize karşı gerçekleştirilmiş bir saldırı olarak görüyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Abdullah Orhanın darp edilmesinin Gümüşhane ve Gümüşhane Üniversitesine karşı gerçekleştirilmiş bir saldırı olarak gördüklerini bildirdi.
     Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının kişisel bir olay olarak algılanmaması gerektiğinin belirterek, şunları kaydetti:
     Şehrimizin ve üniversitemizin geleceğine yönelik bu saldırıyı AK Parti camiası olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz. Gümüşhanenin sosyal, ekonomik ve kültürel geleceğinin lokomotifi durumunda olan üniversitemizin geleceği birkaç kendini bilmezin ellerine bırakılamaz. Rektörümüz başta olmak üzere öğretim görevlisi akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize geçmiş olsun diyorum. Bu olay asla münferit bir vaka olarak görülemez. Faillerin bir an önce yakalanarak yargı önüne çıkarılması için gerekli talimatları verdik. Hiç kimse binlerce insanın yaşadığı bir şehrin geleceği ile oynayamaz. Gümüşhane kimsesiz ve sahipsiz bir il değildir.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gümüşhanede akademisyenin darp edilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER