Gülşehir Kaymakamlığına atama yapıldı

Gülşehir Kaymakamlığına atama yapıldı


NEVŞEHİR (A.A) - Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakutanın Antalyanın Finike ilçesi Kaymakamlığına atanmasından sonra Nevşehir Vali Yardımcısı İbrahim Süha Karaboranın vekaleten baktığı Gülşehir Kaymakamlığına, atama yapıldı.
     Çankırının Orta ilçesi Kaymakamı Abdullah Özadalı, Kaymakam vekili olarak Gülşehir Kaymakamlığına atandı. Halen yurtdışı stajını devam ettiren Özadalının, 17 Ekimde Gülşehirde Kaymakamlık görevine başlayacağı bildirildi.
     1983 Adıyamanın Kahta ilçesi doğumlu olan Özadalı, ilkokulu Adıyamanda tamamladı. Orta ve lise öğrenimini İstanbulda sürdüren Özadalı, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. 2007 yılında buradan mezun olan Özadalı, 2008 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulunda Bakanlık İş Müfettişi Yardımcısı olarak göreve başladı. 98. Dönem Adıyaman Kaymakam adayı olarak Aydının Germencik ilçesinde stajına başlayan Özadalı, daha sonra Yenipazar Kaymakamlığına vekaleten atandı. Özadalı, 22 Şubat 2011 tarihinden bu yana Orta ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yapıyordu.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gülşehir Kaymakamlığına atama yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER