Gülşehir Kaymakamı Özadalıya ziyaretler sürüyor

Gülşehir Kaymakamı Özadalıya ziyaretler sürüyor


NEVŞEHİR (A.A) - GESSİAD Başkanı Mustafa Başer ve beraberindeki dernek üyeleri, Gülşehir Kaymakamı Abdullah Özadalıyı ziyaret etti.
     Kaymakam Özadalıya yeni görevlerinde başarılar dileyen Başer, dernek olarak Gülşehirde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Başer ve beraberindeki dernek üyesi esnaflar, gelişen olumlu, olumsuz sorunları ve yapılması gereken çalışmaları da dile getirdiler.
     Gülşehirde görev yapmaktan ve ilçede faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşunca ziyaret edilmekten mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Özadalı, bir yerleşim yerinin kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli görev üstlendiğine inandığını belirtti.
     Sivil toplum kuruluşlarının vatandaş ile kurumlar arasında bağlantı görevi üstlendiğini dile getiren Özadalı, Gülşehiri gezdim. İlçenin kalkınması için gerekli materyallerin olduğunu gördüm. Havalimanı, Kepez Otel, Açıksaray ve bunlara benzer materyalleri ilçe halkı olarak iyi değerlendirirsek 5 yıl içinde Gülşehirin gerçek manada kalkınacağını düşünüyorum. Bu ve benzeri konularda her zaman ve herkesin yanında olmaya gayret göstereceğim. 7 gün 24 saat bu şirin ilçenin kalkınmasında sizlerle beraber olacağım ve gerekeni her zaman yapmaya hazırım dedi.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gülşehir Kaymakamı Özadalıya ziyaretler sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER