Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası engellilere

Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası engellilere el uzattı


NEVŞEHİR (A.A) - Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçede yaşayan ve ihtiyaç duyan ortopedik engellilere tekerlekli sandalye hediye edeceklerini bildirdi.
     Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaşların Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasına başvuruda bulunmalarını isteyen Şahin, ellerinde 1 adet tekerlekli sandalye bulunduğunu, ilk müracaat edene bu sandalyeyi vereceklerini, müracaatın çok olması durumunda ise müracaata göre sandalye getirerek ihtiyaçlılara bu sandalyelerden verebileceklerini kaydetti.
     Tekerlekli sandalye teminini oda vasıtası ve duyarlı esnafların desteği ile sağlayacaklarını dile getiren Şahin, Yaratıcının canlıya bahşettiği en önemli değer sağlıktır. Uzuvlarını kaybetmiş insanlara engelli demek istemiyorum. Çünkü onlar bizlerden biri, onlar bizim kardeşlerimiz. Onların bizlerden daha çok ihtiyaçları vardır. Evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlarımızdan bahsediyorum. Hiç kimsenin yarın ne olacağının garantisi yok. O yüzden böyle bir çalışmayı gündeme aldık. Gülşehir ilçe merkezi ve köylerinde sandalye ihtiyacı olanlara yardımcı olmak bizleri ve bu kampanyaya katkı yapacakları mutlu edecektir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası engellilere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER