GTO yönetimi, GSOyu ziyaret etti

GTO yönetimi, GSOyu ziyaret etti -GSO Başkanı Konukoğlu: -"Bugüne kadar odalarımız hep birlikte, el ele çalışarak Gaziantepi belli bir noktaya taşıdı -GTO Başkanı Bartık: -"Bu şehrin çıkarı için taşın altına gövdemizi koymaya h


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bugüne kadar diğer odalarla birlikte çalışarak Gaziantepi belli bir noktaya taşıdıklarını belirtti.
     Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ile yönetim kurulu üyeleri, GSOyu ziyaret etti.
     GTO yönetimini tebrik eden Konukoğlu, şehrin her geçen gün büyüdüğünü ve kabına sığmadığını, buradaki sivil toplum örgütlerinde görev almanın diğer şehirlere göre daha zor olduğunu söyledi.
     Konukoğlu, "Şehrimiz her geçen gün çıtayı biraz daha yukarıya çıkarıyor. Bugüne kadar odalarımız hep birlikte, el ele çalışarak Gaziantepi belli bir noktaya taşıdılar. Bundan sonra da birlikte çalışarak, daha üst noktaya taşıyacağımız konusunda bizim en ufak şüphemiz yok" diye konuştu.
     GSOda da büyük değişim olduğunu ve yönetim kurulu ve meclisin yüzde 50 değiştiğini anlatan Konukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "GSOda büyüklerimize teşekkür ediyoruz, önümüzü açtılar. Bizler de gençlere öncülük edeceğiz. Bu bir hizmet yarışı. Olaya 4x4 bayrak yarışı olarak bakıyoruz. Önemli olan bayrağı aldığınız nokta değil, bayrağı aldıktan sonra taşıyacağınız nokta çok önemlidir. Bu rahmetli Kamil Şerbetçi başkanımın söylediği ve benim kulağımda hep küpe olan sözüdür. Bizde bu azimle, çalışmayla aldığımız bu bayrağı ileriye götürmeye gayret edeceğiz.--
    
     -GTO Başkanı Eyüp Bartık
    
     GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise oda da önemli bir değişim olduğunu, 91 meclis üyesinin 46sının değiştiğini ve yönetim kurulunda eski yönetimden bir kişinin kaldığını söyledi.
     GSOyu bir parça olarak gördüklerini ifade eden Bartık, şehrin kendilerine verdiği sorumluluğun farkında olduklarını, projelerini en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi.
     Bartık, şunları kaydetti:
     "GSO ile her doğruyu bulup, elbirliğiyle ilerleyeceğiz. Bu, işbirliğinin başlangıç ziyareti olsun istiyorum. İnşallah bu şehir en sonunda kazanacak. Biz Gaziantep için varız, Gaziantep için buradayız. Bu şehrin çıkarı için taşın altına gövdemizi koymaya hazırız."
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber GTO yönetimi, GSOyu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER