GTO Meclis Başkanı Ali Yener:

GTO Meclis Başkanı Ali Yener: -"Kentin sanayi ve ticaretini bulunduğu noktadan çok daha ileriye götürme arzusundayız"


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Ali Yener, kent sanayi ve ticaretini bulunduğu noktadan çok daha ileriye götürme arzusunda olduklarını bildirdi.
     Yener, yaptığı yazılı açıklamada, yeni dönemde kendilerine yüklenen misyonun bilincinde olduklarını belirtti. Gaziantepin, üretim ve ihracattaki başarısının yanı sıra bölgenin huzur ve barış kenti olarak da anıldığını vurgulayan Yener, şunları kaydetti:
     "Şehrimiz bu özellikleriyle Türkiyeye örnek gösterilmektedir. Öncelikli hedef ve vizyonumuz, büyük emek ve özveriler sonrası şehrimizde tesis edilen ortak akıl anlayışı içerisinde hareket etmek olacaktır. Aynı zamanda, özellikle meclis çatısı altında birleştirici ve barışçıl bir anlayışla kentteki sosyal barışın devamlılığı için çalışmalar yürütüp, sağduyuyu elden bırakmadan; şehrimiz, bölgemiz ve ülkemizin gelişimi için yeni yönetim kurulumuzun seçim çalışmaları sırasında vaat ettiği projelerin takipçisi ve destekçisi olacağız."
     Yener, tüm sivil toplum örgütleri, yerel yöneticiler ve siyasetçilerle el ele, kol kola yürüme amacında olduklarını vurguladı.
     Kentte ortak akıl sayesinde sağlanan birlik beraberliğin tüm Türkiyede gıpta ile izlendiğini aktaran Yener, şu görüşlere yer verdi:
     "Bu şehirde sosyal, kültürel ve ekonomi alanında sağlanan gelişmede şehirdeki bütün kurumların ve yöneticilerin el ele vermesinin ve birlikte hareket etmesinin katkısı büyük. Bu anlayışın kenti ulaştırdığı nokta ortada. Bizden önceki yönetici büyüklerimiz gerçekten çıtayı çok yükseklere bıraktılar ve hizmet bayrağını bizlere devrettiler. Bizler de bu çıtanın daha yükseğe çıkarılması için emek sarf edeceğiz. Kentin sanayi ve ticaretini bulunduğu noktadan çok daha ileriye götürme arzusundayız. Çünkü birlik beraberliğin, barışın ve huzurun olmadığı yerlerde ne üretim ne de ticaretin olmayacağının bilinci içerisindeyiz."
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GTO Meclis Başkanı Ali Yener: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER