Grup Dakka 61 Trabzonspor Taraftarlar Derneği

Grup Dakka 61 Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Keskin: Trabzonsporumuzu siyasetten uzak tutmayı dünya gerçeklerine uygun görüyoruz


TRABZON (A.A) - Grup Dakka 61 Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Eşref Keskin, Trabzonsporu siyasetten uzak tutmayı dünya gerçeklerine uygun gördüklerini söyledi.
     Keskin, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonun olmazsa olmazlarından olan Trabzonsporu siyasete bulaştıranları Grup Dakka 61 ve bordo mavili renklere gönül veren bir grup olarak kınadıklarını belirtti.
     Bu süreçte Sadri Şenerin yanında olduklarını vurgulayan Keskin, Şike sürecinde şikeciler için bir günde kanun değiştirme talihsizliğini bu millete yaşatanlara mesafe konmamış, taraftarın istediği dik duruş gösterilmemiştir. Biz taraftarlar olarak kırgın ve küskünüz dedi.
     Keskin, Fenerbahçenin mağduriyetini savunan siyasetçilerden olan ve Trabzonspor Kulübünü ziyaret eden CHP heyetine randevu veren Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakarı istifaya çağırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Trabzonsporumuzu ziyaret eden siyasiler Türk futboluna kara lekeyi süren Fenerbahçe başkanını makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ben kendilerini samimi bulmuyorum. Sayın Başkanımız söylemlerinde haklıdır. Açıklamaları da doğrudur. Çünkü artık Trabzonsporumuz siyasetten çok zarar görüyor. Sayın Şakarı da buradan Grup Dakka 61 olarak istifaya çağırıyoruz. Günbirlik ve destek günü. Ancak Trabzonsporun sürekli siyasilerle gündeme gelmesine karşıyız. Trabzonsporu ziyaret edenler hep şike sürecinin iyi yönetilmediğini ve doğru kararlar verilmediğini söyledi. Bize göre adalet yerini bulmuştur, kararı vermeyen siyasilerdir.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Grup Dakka 61 Trabzonspor Taraftarlar Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER