Grup 38 Taraftarlar Derneği seçime gidiyor

Grup 38 Taraftarlar Derneği seçime gidiyor


KAYSERİ (A.A) - Grup 38 Taraftarlar Derneği yönetim kurulu seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldığını açıkladı.
     Yazılı bir açıklama ile duyurulan kararda Yeniden yapılanma yolunda çalışmalara başlamıştır. Yaklaşık 4 yıl 3 aydır faaliyette olan derneğimiz taraftarlarımızın her türlü haklarını savunmak için var gücüyle çalışmıştır denildi.
     Bugüne kadar duruşlarından taviz vermeden yollarına devam ettiklerinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Türkiyeye kendini tanıtan Grup 38 Taraftarlar Derneği bu günden sonra da daha etkin bir faaliyet yürütmek için tüm çabasını gösterecektir. Derneğimizin kurucu başkanı ve halen başkanı olan Hasan Hüseyin Yaldızlı kurulduğumuz günden bu yana tüm maddi manevi gücüyle hizmet etmiş ve derneğimizin sıkıntılarını göğüslemiştir. Ancak sayın başkanımızın ticari hayattaki sorumlulukları sebebiyle dernek için ayırdığı vakit azalmış ve kendisi sürekli olarak görevden affını dile getirmiştir. Yaklaşık 6 aydır dernekten affını isteyen başkanımızın yeni bir ticari hayata atılması sonucu dernek yönetimi olarak başkanımızın istifası yerine komple yönetim kurulu olarak toptan istifa edip yeni bir genel kurulun önünü açmaya karar verdik. Dernek tüzüğümüz gereği başkan ayrıca seçilmemekte olup yönetim kurulu kendi içinden başkanını seçmektedir. Sayın başkanımız bundan sonraki dönemlerde görev almayacak olmasına rağmen o bizim gönlümüzde her zaman başkan olarak anılacak ve hizmetleri unutulmayacaktır. Kendisine dernek yönetimi olarak teşekkür eder her zaman desteğini beklediğimizi, bilgi ve tecrübesinin bizim için çok önemli olduğunu ve her zaman ihtiyaç duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Genel kurulda yeni yönetim seçilene kadar tüm kurullar görevine devam edecektir.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Grup 38 Taraftarlar Derneği seçime gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER