Görele Karadere Köyü Camisi ibadete açıldı

Görele Karadere Köyü Camisi ibadete açıldı


GİRESUN (A.A) - Görelede bir süre önce restore edilen ve üzerine bir ibadet katı daha inşa edilen Karadere Köyü Camisi düzenlenen törenle ibadete açıldı.
     İlçe Müftüsü Enver Türkmen, törende yaptığı konuşmada, tarihi Karadere Köyü Camisini ibadete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
     Camilerin bölünmek için değil birleşmek için yapıldığını, kimseye kırgınlık ve küskünlük beslemeyerek birleştirici olacaklarını ifade eden Türkmen, şunları söyledi:
     Camilerin sahibi Allah, bizler ise sadece bu camilerin yapılışına birer vesileyiz. Necip Fazıl Kısakürek diyor ki, Arkamdakilere değil önümdekilere, karşımdakilere değil yanımdakilere bakacaksın bizler de onun için önümüzdeki hedefe bakacağız. Bu camiler inşallah istikbalde, gelecekte meydana gelebilecek İslam intişarına hazırdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu caminin yapılışına maddi, manevi katkıda bulunan dualarını bizlerden esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.
     Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise caminin yapımında maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederek, Bilindiği üzere ilçe müftümüz Türkmen Samsun İl Müftü Yardımcılığı görevine atandı. Bugün yarın ilçemize veda edecektir. Ben kendisine Göreleye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Törene, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Aslan Nizamoğlu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Görele Karadere Köyü Camisi ibadete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER