Gönül Elçileri projesine keşkekli tanıtım

Gönül Elçileri projesine keşkekli tanıtım -Vali Yardımcısı Kurt: -Yuvalardaki çocuklarımızın hiçbir eksiği yok fakat hiçbir şey aile sıcaklığının yerini tutamaz


MUĞLA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gönül Elçileri projesini tanıtmak amacıyla vatandaşlara keşkek ikram etti.
     Sınırsızlık Meydanında düzenlenen programda konuşan Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Gönül Elçileri projesini vatandaşlara anlatmak için böyle bir etkinlik düzenlendiğini söyledi.
     Dağılmış ailelerin, annesi, babası olmayan çocukların sevgiye muhtaç olduğunu belirten Kurt, Sosyal Hizmetlere ait yurtlarda kalan çocukların tüm ihtiyaçları gideriliyor. Okumaları sağlanıyor ve okulları bittiğinde bir işe yerleştiriliyorlar. Yuvalardaki çocuklarımızın hiçbir eksiği yok fakat hiçbir şey aile sıcaklığının yerini tutamaz. Yürütülmekte olan Gönül Elçileri projesi ile inşallah çocukların bu özlemleri de son bulacak dedi.
     Kurt, çocukların insanların mutluluğuna mutluluk katacağına inandığını vurgulayarak, ailelerin bu konuda daha ilgili olmalarını istedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise Muğlada Gönül Elçileri projesi hakkında halkı daha fazla bilgilendirmek için keşkek ikramında bulunduklarını dile getirerek, Amacımız projeyi halka anlatmak. Gönül elçiliğinin ilk basamağı olan koruyucu ailelik hakkında insanları bilgilendirmek. Muğlada geçen hafta 3, bu hafta 2 çocuk koruyucu aile yanına yerleştirildi. 15 aile de bu konuda işlemlerini sürdürüyor. İnşallah bu sayılar önümüzdeki günlerde daha da artacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesine keşkekli tanıtım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER