Gömeçten kısa kısa

Gömeçten kısa kısa -Karaağaç beldesi, EMİTT Fuarında tanıtılacak


BALIKESİR (A.A) - Gömeçe bağlı Karaağaç belediyesi, 24-27 Ocak tarihlerinde İstanbulda yapılacak EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak.
     Belediye Başkanı Arif Efetekin, yaptığı açıklamada, belde olarak son yıllarda Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına düzenli katıldıklarını söyledi.
     Bunun faydalarını gördüklerini ifade eden Efetekin, Bu yıl da beldemizi 24-27 Ocak tarihlerinde yapılacak fuarda tanıtacağız. Bu fuara belde olarak son kez katılacağız. Balıkesir, büyükşehir olduğundan beldemiz kapanacak dedi.
     Efetekin, fuarda 95 metrekarelik alanda stant kuracaklarını belirterek, beldelerini en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.
    
     -Selin bozduğu yollar yenileniyor-
    
     Karaağaç Belediyesi, beldede sel nedeniyle zarar gören yolların onarımlarına başladı.
     Belediye Başkanı Arif Efetekin, Aralık ayının başında yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında bozulan yolların onarımlarının aralıksız sürdüğünü kaydetti.
     Bozuk olan yaklaşık 300 metrekarelik yola kilit parke taş döşediklerini vurgulayan Efetekin, Burayı tamamladıktan sonra da beldemizin ana caddesini yine kilit parke taşla kaplayacağız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Beldemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm kadrolarımızla seferber olduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Gömeçten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER