Gölpazarından kısa kısa

Gölpazarından kısa kısa -Gıda kayıt onay belgesi toplantısı


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde, gıda kayıt onay belgesi konusunda esnafa yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Devrim Toraman, toplantıda, gıda ürünü satan ve üreten iş yerleri için gıda kayıt onay belgesi alınması gerektiğini söyledi.
     Esnafa, belgelerini yıl sonuna kadar alması gerektiği uyarısında bulunan Toraman, belgesi bulunmayan satış yerlerine bin lira, üretim yerlerine 2 bin lira idari para cezası uygulanacağını ve gelecek yıl denetimlerin sıklaştırılacağını bildirdi.
    
     -Belediyeden futbolculara yemek
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, 1. Amatör Kümede mücadele eden Gölpazarı Belediyesporun yönetici, teknik heyet ve futbolculara yemek verdi.
     Kazıcı, Halı Saha Tesislerindeki yemek sonrası yaptığı konuşmada, sezonun başarılı geçmesi dileğinde bulunarak, Sadece Gölpazarı Spor Kulübü değil, klasmandaki bütün futbolcuların sakatlığa maruz kalmadan sezonu tamamlamasını temenni ediyorum. Hep birlikte takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz. İnşallah sezonu şampiyonlukla kapatırız dedi.
     Kulüp Başkanı Fevzi Şen de Bursaspor alt yapısından Oğuzhan Kurt, Kestelspordan Hakan Örs, Diyarbakır Amatör Spor Kulübünden Aykut Pamuk, Kayseri Erciyesspordan Kerim Aydemir, Bursa Amatör Liginden Gökhan Kayarı transfer ettiklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gölpazarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER