Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Bu kentte yazın toz, kışın çamurlara batmıyorsak, bu kent marka kent haline gelmiştir


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu kentte yazın toz, kışın çamurlara batmıyorsak, bu kent marka kent haline gelmiştir dedi.
     Ellibeş, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleşen AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 46. Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, bir yerin marka kent olabilmesi için en önemli şeyin o yerin değerlerini yeryüzüne çıkarmak olduğunu belirterek, kendilerinin bunu başardığını söyledi.
     Kentin yaşanır bir yer olması için alt yapının çok önem taşıdığını vurgulayan Ellibeş, bugün musluklardan akan suyun, doğalgazın, elektriğin, telefonların sorunsuz bir şekilde hizmet verdiğini kaydetti.
     Ellibeş, konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:
     Bu kentte yazın toz, kışın çamurlara batmıyorsak bu kent marka kent haline gelmiştir. Yine bir kentte sosyal tesislerin bulunması... İnsanlarımız burada ihtiyaçlarını karşılıyorsa bu kentin marka değerini taşıyor. Tarihi ve kültürel eserlerin yeryüzüne çıkarılması yine bizde mevcuttur. Bugün yazlık ılıcası, kervan sarayın yapımı ve benzeri kültürlerimize kavuştuk. Biz bunu konuşurken 17 Ağustos depreminden en büyük hasar gören ilçemizden bahsediyoruz. Mahalle temsilcilerimizden bize aktarılan 96 problemin 92sini giderdik. Ben burada tüm mahalle temsilci arkadaşlarımı yürekten kutluyorum çünkü çalışmalarıyla bizlere sürekli destek veriyorlar.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER