Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: -Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde, Gölcükü şifa kenti yapacak


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde, Gölcükün şifa kenti haline geleceğini söyledi.
     Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ile tesisin inşaatını inceleyen Ellibeş, yaptığı açıklamada, Gölcükün ve Gölcük halkının menfaatleri doğrultusunda, tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, en doğru şekilde yeni projeler üretip, yeni kazanımlar sağlamaya devam ettiklerini söyledi.
     Gölcükün her yönüyle marka kent olma yolunda başarıyla ilerlediğini vurgulayan Ellibeş, 2. yüzyıldan itibaren yüzyıllar boyu boşa akan bir tarihi değer olan Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisine sahip çıkarak bölgemize, Kocaelimize ve ülkemize hem ticari açıdan hem istihdam ve yeni iş kollarının oluşturulmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak bir projeye imza atıyoruz. Bu hiç de küçümsenmeyecek bir başarıdır dedi.
     Ellibeş, Yazlık Ilıca Termal Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde, Gölcükü şifa kenti yapacak. Bu sayede, Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisimiz ülke genelinden hatta yurt dışından ilgi görecek diye konuştu.
     Kaymakam Yazıcı ise tesisin her yönüyle Gölcüke artı değer kaydedecek bir proje olduğunu anlatarak, şunları kaydetti: Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşin üstün gayreti sonucunda böylesi bir projeye sahip olmamız gerçekten bir şanstır. Umuyorum ki bu tarihi yapı tamamlandığında Gölcükün tanıtımı, turizme vereceği değer, ülkemize ve Gölcüke sağlayacağı ekonomik kazançlar açısından katkı sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER