Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Yazlık Ilıca Termal Tesisi Projesi hizmete hazır, açıldığında Gölcükü şifa kenti yapacak


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Ilıca Termal Tesisi Projesi hizmete hazır, açıldığında Gölcükü şifa kenti yapacak dedi.
     Ellibeş, yapımı devam eden Yazlık Ilıca Termal Tesisi inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Ellibeş, burada yaptığı açıklamada, belediye olarak Gölcük halkının menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini belirterek, ürettikleri projeler ile ilçeye yeni kazanımlar sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
     Yazlık Ilıca Termal Tesislerinin yapımının devam ettiğini, buradaki termal suyun uzun yıllar boşuna aktığını ifade eden Ellibeş, yürüttükleri proje ile hem Kocaeliye hem de Türkiyeye önemli bir termal tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.
     Ellibeş, tesislerin bölgeye ticari ve istihdam açısından da fayda sağlayacağını dile getirerek, Bunu da kendi imkanlarımızı değerlendirerek yapıyor olmamız heyecanımızı artırıyor. Yazlık Ilıca Termal Tesisi Projesi hizmete hazır, açıldığında Gölcükü şifa kenti yapacak. Bu sayede Yazlık, termal tesisimiz ülke genelinden ve yurt dışından ilgi görecek dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER