Gölbaşı fotoğraf yarışması finalistleri belli oldu

Gölbaşı fotoğraf yarışması finalistleri belli oldu


ANKARA (A.A) - 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında düzenlenen Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışmasının finalistleri belli oldu.
     97 amatör fotoğraf sanatçısının toplam 294 fotoğrafı, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, Foto Muhabirleri Derneği Başkan Vekili Ümit Kozan, Fotoğraf Sanatçısı, GESAM Üyesi Hamit Yalçın, Eğitimci Fotoğraf Sanatçısı Barış Koca, Hürriyet Gazetesi Foto Muhabiri Oğuz Demir ve Anadolu Ajansı Fotoğraf Haberleri Müdür Yardımcısı Fırat Yurdakuldan oluşan jüri değerlendirdi.
     Jüri, 1. turda 294 fotoğraftan 194ünü eledi ve 2. tura 100 fotoğraf ile girildi. Jüri, 36 fotoğrafı daha eleyerek 64 fotoğraf ile üçüncü tura geçildi. Dördüncü tura 45 fotoğraf kalırken, son turda 38 fotoğraf arasından seçim yapıldı.
     Bu turda jüri heyeti kapalı oylama yaparak beğendikleri fotoğrafları kağıtlara yazdı.
    
     -ödüller pazar günü-
    
     Yarışma sonucunda birinci olan fotoğrafın sahibine 2 bin TL, 2.ye bin 500 TL, üçüncü olana ise 1000 TL, mansiyon alan 3 fotoğrafın sahiplerine de 500er TL para ödülü verilecek.
     Yarışma sonuçları ve ödüller, 24 Haziran Pazar günü saat 20.40-da şenlik alanında düzenlenecek törende açıklanacak.
     Yarışmanın jüri üyelerine Gölbaşı Belediyesi tarafından yemek ikramında bulunuldu. Jüriye Gölbaşı hatırası olarak Mogan Bıçak tarafından el yapımı bıçak, Gölbaşını ifade eden plaket ve Hulusi Gürpınarın yazmış olduğu Köyden Kente Gölbaşı isimli kitap hediye edildi.
     Jüri üyelerine plaket ve hediyelerini, Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bölük, Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği Başkanı İsa Ömercan ve Gölbaşı eski Esnaf Odası Başkanı Hulusi Gürpınar takdim etti.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Gölbaşı fotoğraf yarışması finalistleri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER