Gölbaşı Belediyesi logo yarışması düzenliyor

Gölbaşı Belediyesi logo yarışması düzenliyor


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediyenin ve ilçenin simgesi olacak logoyu bulmak için yarışma düzenlediklerini bildirdi.
     Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, imgelerin akılda kalıcılığından hareketle Gölbaşının ve özellikle ilçenin doğal gölü ve Peygamber üzümü ile ünlenmesi nedeniyle Gölbaşı İlçesinin evrensel algılara ortak dilde hitap edebilecek bir ambleminin olması gerektiğini belirterek bu düşüncelerden hareketle "göl" ve "peygamber üzümü" özelliklerinin vurgulandığı bir amblemin Gölbaşı İlçesini gerek ulusal gerekse evrensel zeminde tanınır kılacağını söyledi.
     Özdemir, şunları kaydetti:
     Ziyaretçilerimiz ve halkımızdan gelen istekler üzerine Belediyemiz logosunu ilçemizi ulusal ve uluslar arası seviyede temsil edecek bir şekle çevirmek için bir yarışma açtık. İlgili herkesi bu yarışmaya davet ediyoruz. Yarışmaya Gölbaşı Belediyesi bünyesinde çalışmayan tüm vatandaşlarımız, grafik tasarım eğitimi gören lisans, yüksek lisans, doktora, sanatta yeterlik öğrencilerine, ulusal ve uluslararası tüm profesyonel tasarımcılara açık olacak ve her katılımcı en fazla üç adet eserle yarışmaya katılabilecektir.
     Yarışmada birinci olan eser Cumhuriyet altını, ikinci olan eser yarım altın ve üçüncü olan eser ise çeyrek altınla ödüllendirilecektir. Müracaatların Gölbaşı Belediye Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğüne veya [email protected]( adresine gönderilebilir. Yarışmaya katılacak Logolar 29 Haziran 2012 tarihine kadar Gölbaşı Belediye Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğüne ulaştırılacaktır. Katılımcılara başarılar diliyorum.
     (TEZ-HAS)
<< Önceki Haber Gölbaşı Belediyesi logo yarışması düzenliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER