Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, Muhtarlarla Bir

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi


ANKARA (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Haymana yolu çevresinde bulunan 21 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi.
     Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki yemekli toplantıda muhtarlar ile bir toplantı yaptı.
     Toplantıda, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, muhtarlarla buluşmasında Gölbaşı Belediyesinin 3 yılda yapmış olduğu hizmetleri anlattı.
     Başkan Odabaşı, göreve geldiğinde Gölbaşı Belediyesine bağlı mahalle sayısının, 41 köyün de bağlanması ile 47ye çıktığını ifade ederek şunları kaydetti:
     Mahalle sayımızın artışı Belediyemize daha fazla yük getirdi. Ama biz Gölbaşı Belediyesi olarak tüm mahallelerimizi Gölbaşı ailesi bilerek her yere eşit ve zamanında hizmet getirdik. Bu zamana kadar hiç hizmet almamış köylerimize büyük hizmetler verdik. Köylerimizi köy konumundan kurtarıp mahalle konumuna geçirmek için tüm mezarlıklarına ve merkezlerine kilitli parke taşları döşedik. Her mahalleye kültür evi projesini hızla devam ettirdik.
     Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman en uzaktaki mahallemize bile yardım elimizi uzatarak imdadına yetiştik. Gölbaşı Belediyesi her zaman için mahalle halkının yanında olarak onlara en iyi hizmeti sunmaya devam edecek.
     Muhtarlar da toplantıda yaptığı hizmetlerden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşıya teşekkür ettiler.
     (BT-BİL)
<< Önceki Haber Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, Muhtarlarla Bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER