Gökkubbe Projesinin ihalesi gerçekleştirildi

Gökkubbe Projesinin ihalesi gerçekleştirildi


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesinde hayata geçirilecek Gökkubbe Projesinin ihalesi yapıldı.
     Isparta Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen ihalede, 3 şirket, 5 milyon 975 bin lira ile 8 milyon 404 bin lira arasında değişen teklifler sundu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ihalenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Gökkubbe Projesinin yaklaşık maliyetinin 6 milyon 875 bin 418 lira olduğunu söyledi.
     İhalenin yerel bir televizyon kanalından canlı yayınlandığını ifade eden Günaydın, Güzel bir ihale olmasını istemiştik. İhale için 6 firma dosya almış, bu firmalardan 3ü ihaleye katılmıştır. Komisyon tarafından yapılan ön incelemelerde dosyalar eksiksiz görülüyor. Konu komisyonumuzca daha detaylı olarak incelenecek ve bir sonuca varılacak. İşte kamu yararı budur. Ispartamız kazanıyor, maddi kayıplar ortadan kalkıyor diye konuştu.
     23 bin metre kare alanda hayata geçirilecek Gökkubbe Projesinde fuar, kongre ve sergi salonları, kapalı pazaryeri, oturma alanları ve otoparkın yer alacağın bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Gökkubbe Projesinin ihalesi gerçekleştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER