Gökçebeyde emekli madencinin öldürülmesi

Gökçebeyde emekli madencinin öldürülmesi -Cesedi boş bir arazide bulunan emekli madencinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan zanlılardan C.K, adliyeye sevk edildi


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Gökçebey ilçesinde cesedi boş bir arazide bulunan emekli madencinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişiden C.K, adliyeye sevk edildi.
     Aktarla köyü yakınlarındaki boş bir arazide yaklaşık 3 ay önce başına silahla ateş edilerek öldürüldüğü belirlenen Hüsnü Basatlının (63) cinayetiyle ilgili, jandarmada sorgusu süren zanlılardan C.K, adliyeye sevk edildi.
     Zanlılardan S.Knin ise sorgusu sürüyor.
     Baba Cemil K, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun Hüsnü Basatlıyı kendisinden bile daha çok sevdiğini iddia ederek, Oğlum bana yanlış yapar Basatlıya yapmaz. Cinayet iddialarını kabul etmemiz mümkün değil. Ben oğluma çok destek olan bir baba değildim. Hüsnü Basatlı ile birbirlerini çok severlerdi diye konuştu.
     Türkiye Taşkömürü Kurumunda emekli olduğu bildirilen Hüsnü Basatlının ailesi eylül ayında kayıp başvurusunda bulunmuş, Basatlının 10 Eylülde boş bir arazide cesedi bulunmuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gökçebeyde emekli madencinin öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER