GMİS Genel Başkanı Alabaş:

GMİS Genel Başkanı Alabaş: -Emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahları için mücadeleye devam edeceğiz


ZONGULDAK (A.A) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahları için mücadeleye devam edeceklerini bildirdi.
     Alabaş, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Sendika olarak Türkiye Taşkömürü Kurumuna işçi alınması amacıyla başlattıkları çalışmaların 2013 yılı başında olumlu sonuçlanabilmesi için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Alabaş, şunları kaydetti:
     Tüm siyasetçilerimizin, Zonguldak, Bartın ve Karabük halkının desteğiyle olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Sendikamız 2013 yılında da maden ve MTA işçilerinin, kurumlarımızın geleceklerine daha da güvenle bakabilmeleri için çalışmalarını sürdürecek. Emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahları için mücadeleye devam edeceğiz. Zonguldak ve bölge insanından aldığımız güce inanarak, umudumuzu canlı tutarak verdiğimiz mücadele yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Emekçilerin ve tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.
    
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber GMİS Genel Başkanı Alabaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER