GMİS Genel Başkanı Alabaşa veda ziyareti

GMİS Genel Başkanı Alabaşa veda ziyareti


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) bağlı Maden Makineleri Fabrikası İşletme Müdürlüğünden emekli olan Tanju Ünver, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaşı ziyaret etti.
     Ünver, ziyarette yaptığı konuşmada, kuruma 40 yıl hizmet ettiğini belirterek, bunun 15 yılını Maden Makineleri Fabrikasında işletme müdürü olarak geçtiğini söyledi.
     Yaş haddinden dolayı emekli olduğunu ifade eden Ünver, şöyle konuştu:
     Maden Makineleri Fabrikası, mesai arkadaşlarımızın gayretleri ve özverileriyle büyük bir gelişim yaşadı. Bugün madencilikte kullanılan modern makinelerle, hem kurumumuz TTKya hem de diğer sektörlere hizmet veriyoruz. İşçi açıklarına rağmen arkadaşlarımız büyük bir gayretle çalışarak işletmenin ülkemizin yeniden en önemli maden makineleri fabrikası olmasına katkı sağladılar. Bu süreçte sendikamızla da uyumlu bir çalışma yürüttük. İşin gereklerini hep birlikte yerine getirdik. Gerek çalışma hayatımızda, gerekse işletmenin etkinliğinde yaşanan olumlu gelişmeler nedeniyle mutlu ve huzurlu olarak emekliye ayrılıyorum.
     GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş da, Ünvere kuruma kattığı hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
     Alabaş, Ünvere bir plaket takdim ederken, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ da üzerinde madenci ve kömür vagonu figürü bulunan heykel hediye etti.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber GMİS Genel Başkanı Alabaşa veda ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER