Girişimcilik kursunu tamamlayanlara sertifika

Girişimcilik kursunu tamamlayanlara sertifika


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursunu tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları törenle verildi.
     Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç, yaptığı konuşmada, Türk ekonomisinin en önemli taşlarından biri olan girişimcilerin her geçen gün sayısının artması ve istenilen büyüklüğe erişebilmeleri açısından eğitimlerin önem taşıdığını söyledi.
     Girişimciliğin, istihdam ve üretimin temel lokomotifi olduğunu belirten Genç, Girişimciliğin olmadığı bir ortamda ne üretim ne istihdam ne de katma değerden bahsedilebilir. İlçemizin ve bölgemizin ticaretine yön vermek, yeni üretim ve istihdam alanları yaratılmasını sağlamak ancak ve ancak yeni girişimcilerimizin sayısının artmasıyla gerçekleşebilir. Bunu da her geçen gün geliştirerek hayata geçirmenin çabasındayız dedi.
     KOSGEB Zonguldak İl Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım da dünyada ve özellikle Avrupada ekonomik krizin hüküm sürdüğü bir dönemde ülke ekonomisinin gelişmesi, büyümesi, girişimciliği geliştirmek ve yeni iş yerlerini ekonomiye kazandırmak amacında olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Girişimcilik kursunu tamamlayanlara sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER