Girişimci kursuna katılanlara sertifikaları verildi

Girişimci kursuna katılanlara sertifikaları verildi


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesinde, girişimcilik kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Suşehri Esnaf Odası Başkanlığı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen eğitime katılan 73 kursiyerin sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ilçede güzel şeyler olduğunu belirtti.
     Dağıtılan belgelerin raflarda kalmamasını isteyen Demiral, Ustalık belgesi alınması konusunda sizlere her türlü desteği sağlamaya gayret göstereceğiz dedi.
     Belediye Başkanı Sedat Sel ise bu gibi projelerin artmasını dileyerek, Artık her şey belgeye dayanmaktadır, projeye dayanmaktadır. Ortak paydamız Suşehri ise bu ortak paydamızdan herkes faydalanacaktır diye konuştu.
     Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Beşir Köksal da, Özellikle sivil toplum örgütleriyle olan bir işbirliğiyle yapılan güzel çalışmaları takdire şayan bir ilçedir. Özellikle bu kardeşlerimizin ustalık belgelerini alarak kısa sürede bu sıkıntılarının giderileceğini ümit ediyorum dedi.
     Suşehri Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Ersin ise 2005 yılında bugüne kadar Suşehri esnafları için en güzel çalışmaları yapmak için çaba gösterdiklerini kaydetti.
     KOSGEB Sivas Müdürü Hüsamettin Çay da, kurumlarının faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     Konuşmaların ardından 73 kursiyerin sertifikaları dağıtıldı.
     Törene, Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu da katıldı.
     (FK-EMN)
<< Önceki Haber Girişimci kursuna katılanlara sertifikaları verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER