Giresunsporda yeni sezon açılışı

Giresunsporda yeni sezon açılışı -Yeşil-beyazlı ekip, yarın sahasında oynayacağı ligin ilk maçı öncesi kulüp tesislerinde kurban keserek sezon açılışı yaptı


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor, yarın sahasında oynayacağı ligin ilk maçı öncesi kulüp tesislerinde kurban keserek sezon açılışı yaptı.
     Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 2012-2013 sezonuna yarın Tarsus İdman Yurdu ile yapacakları maç ile başlayacaklarını, tüm ekip olarak buna hazır olduklarını söyledi.
     Bozbağ, geçen sezon takımın oldukça zor dönemler yaşadığını, bu olumsuzlukların yeni sezonda yaşamak istemediklerini ifade ederek, Futbolun içinde her şey var ama çok kısa zamanda kendimizi toparlayıp Giresunsporu layık olduğu yere çıkarmayı istiyoruz. Bunu kestiğimiz kurban ve yaptığımız dua ile başlatmak istedik. Yönetim olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yarınki maçta güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz dedi.
     Bazı sıkıntılar nedeniyle lig için çalışmalara geç başladıklarını, ancak teknik kadro ile futbolcuların azim ve gayretleriyle iyi bir çıkış yapacaklarına inandıklarını anlatan Bozbağ, şunları söyledi.
     Yönetim olarak bizler elimizden gelen gayretin en iyisini sarf ettik. Artık top teknik heyet ve futbolcularımızda. Onlar da her şeyin bilincindeler. İnşallah yarınki maçla güzel bir başlangıç yaparak takımımızı layık olduğu yere getiririz. Lige yaklaşık 24 yeni oyuncuyla başlıyoruz. Bunların birbirine adapte süreci var. bu süreç ne kadar kısa olursa takımın lig sıralamasındaki yeri o kadar yüksekte olacaktır. Bunu kısa sürede aşmayı umut ediyoruz. İyi bir takımız, genç kadroya sahibiz. Bu avantajımızı kullanacağız.
     Teknik Direktör Cengiz Demir ise, yeni bir takım olmalarından kaynaklı bazı sıkıntılar yaşadıklarını ancak bunu kısa sürede atlatacaklarını vurgulayarak, Şuanda tek düşüncemiz yarın sahamızda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu karşılaşması. Ligin ilk maçını her ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Taraftarlarımızın da desteğiyle ilk maçımızda herkesin yüzünü güldürmeyi umut ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel / İlyas Gün
     Yayıncı:Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Giresunsporda yeni sezon açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER