Giresunda aile eğitim kursları sona erdi

Giresunda aile eğitim kursları sona erdi


GİRESUN (A.A) - Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen ve 2011-2012 öğretim yılı boyunca devam eden aile eğitim kursları, düzenlenen törenle sona erdi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki törene, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan, Şube Müdürü Ali Kılıçaslan, Halk Eğitim Merkezi yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda kursiyer katıldı.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Karabürk, burada yaptığı konuşmada, 2011 yılında 240 olan kursiyer sayısının bu yıl 360a ulaştığını ve bunun kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.
     Karabürk, kurslara bakıldığında sadece sayısal çoğunluk olmadığını, toplumda aile eğitimi konusunda bir bilinçlenme olarak değerlendirilebileceğini vurgulayarak, Yıl boyunca 2 adet 0-3 yaş aile eğitimi kursuna 34 kursiyer, 13 adet 3-6 yaş Aile eğitimi kursuna 262 kursiyer, 3 adet 7-11 yaş aile eğitimi kursuna 47 kursiyer, 1 adet 12-18 yaş aile eğitimi kursuna 17 kursiyer katılmıştır. Toplamda 19 adet kurs açılmış olup, bu kurslara 360 kursiyer devam etmiştir dedi.
     Tören, kursiyerlere belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Giresunda aile eğitim kursları sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER