Gıda toptancılarından AK Partiye ziyaret

Gıda toptancılarından AK Partiye ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Gıda Toptancılar Derneği (AGTD) Başkanı Kazım Boran ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcıyı ziyaret ederek, sorunlarının çözümü için talepte bulundu.
     AGTDden yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Kazım Bozan, Osmaniye, Mersin, Kadirli, İskenderun ve Samandağa satışa ve mal sevkıyatına giden minibüslerden trafik polislerince, Polisi Güçlendirme Vakfı adıyla makbuz karşılığında para talep edildiğini, bu parayı ödemeyenlere trafiğe çıkma izni verilmediğini öne sürdü.
     Özellikle, Adanadan satış için giden servis araçlarına yapılan bu uygulamanın kendilerini mağdur ettiğini bildiren Bozan, bu nedenle servis elemanlarının, trafik polisleri ile tatsız tartışmalar yaşadıklarını vurguladı.
     Bozan, Trafik polisleri ise bu yaptırımın kendilerinden kaynaklanmadığını, kendilerine verilen talimat doğrultusunda hareket ettiklerini söylüyorlar. 19.00-07.00 saatleri arasında servis araçlarına ilçelerde mal dağıtımı izni veriliyor. Biz bunu çok yanlış buluyoruz ifadelerini kullandı.
     Sıkıntılarını anlattıkları dilekçeyi İl Başkanı Yağcıya sunan Bozan, uygulamanın başladığı günden bu tarafa talep edilen 250 TLyi ödemek istemeyen bazı araçlara birden fazla ceza yazılmış olduğunu savundu.
     Şikayet dilekçesini alan AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ise konuyu yetkililere ileteceklerini ve bir çözüm bulunacağına inandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Gıda toptancılarından AK Partiye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER