GESİAD üyelerine Yeni Türk Ticaret Kanunu

GESİAD üyelerine Yeni Türk Ticaret Kanunu semineri


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), üyelerine yönelik Yeni Türk Ticareti Kanunu konulu seminer düzenledi.
     GESİAD Akademi Eğitimleri kapsamında Melikşah Üniversitesinde gerçekleştirilen seminere Yeni Türk Ticaret Kanununu yazan komisyonda görev yapan Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Mustafa İsmail Kaya konuşmacı olarak katıldı.
     Yeni bir ticaret kanununa ihtiyaç duyulmasının nedenleri hakkında bilgi verilen seminerde, Yeni Ticaret Kanununun temel özellikleri ve Ticari İşletme Hukukuna ilişkin yenilikler üzerinde duruldu.
     Çok sayıda işadamı ve sanayicinin katıldığı seminerde, sermaye şirketlerinin denetlenmesine ilişkin yenilikler, işlem denetçisi, Türk Ticaret Kanununun kurumsal yönetim ilkeleri açısından sermaye şirketlerine getirdiği yenilikler, internet teknolojisinden yararlanmaya ilişkin yenilikler, sermaye şirketlerinin kuruluşuna, yapısına ve organlarına ilişkin yenilikler ve sermaye şirketlerinde yapısal dönüşümlere ilişkin düzenlemeler konuları ele alındı.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber GESİAD üyelerine Yeni Türk Ticaret Kanunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER