Genelkurmay Başkanı Necdet Özelin Akçakale ziyareti

Genelkurmay Başkanı Necdet Özelin Akçakale ziyareti -Eşi ve 3 çocuğun kaybeden babaya taziye ziyaretinde bulunan Özel: -Devam ederlerse daha şiddetlisini yapacağız


ŞANLIURFA (A.A) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Akçakalede Timuçin ailesine taziye ziyaretinde, Suriyeye anında karşılık verildiğini hatırlatarak, Devam ederlerse daha şiddetlisini yapacağız dedi.
     Özel ve beraberindeki komutanlar, eşi ve 3 çocuğunu ziyaret eden acılı babaya gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde Ömer Timuçin ile bir süre sohbet etti. Timuçinin 75 milyon acımı paylaştı sözleri üzerine de Özel, Bir vatandaşımızın acısı hepimizin acısıdır dedi.
     Sohbette söz konusu saldırıya anında karşılık verildiğini hatırlatan Özelin Devam ederlerse daha kötüsünü yapacağız, dimi... daha şiddetlisini yapacağız ifadelerini kullandığı duyuldu. Baba Timuçin de Belasını sürten, belasını bulur karşılığını verdi.
     Ömer Timuçin, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 75 milyonun acılarını paylaştığını belirterek, Genelkurmay Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü - Yasin Dikme / İsmail Fidan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Genelkurmay Başkanı Necdet Özelin Akçakale ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER