Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Gümüşhanede

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Gümüşhanede -Bakan Kılıç, Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik Takımının antrenmanını izledi (Fotoğrraflı-Görüntülü)


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik Takımının antrenmanını izledi.
     Yarın gerçekleştireceği bir dizi ziyaret ve açılış programı kapsamında karayoluyla Trabzondan Gümüşhanenin Torul ilçesine gelen Bakan Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda Çankaya Belediyesi ANKA maçının hazırlıklarını sürdüren Gümüşhane Torul Gençlik takımının antrenmanını bir süre takip etti.
     Kulüp başkanı Evren Evrim Özdemirden çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıça, takım atkısı ve ziyaretin anısına plaket sunuldu.
     Bakan Kılıç, tatlı ikram ettiği sporculara başarı dileyerek, İnşallah performanslarıyla Torul halkını her maçta, her daim mutlu ederler ifadesini kullandı.
     Ziyarette, Kılıçın yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serhat Önder, Torul Kaymakamı Recai Karal ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen de yer aldı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Gümüşhanede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER